Green Friday is the new black!

Black Friday står for dørene og er en af årets store forbrugsfester med tilbud alle vegne. Vi vil gerne være ærlige omkring, at vi selv gør brug af tilbuddene – hvis vi da har behov for det. Der er nemlig ikke noget galt i at ville spare penge og det er helt forståeligt op til jul, men vi synes, at der ligger et ansvar hos forbrugeren om hvilket aftryk vi sætter på klimaet og hvilken mentalitet vi viderebringer til den næste generation.

Jorden har ikke uendelige ressourcer og vi opfordrer dig til at være mere bevidst om dette og handle herpå. En oplagt mulighed er at støtte op omkring Green Friday i stedet og frem for at (over)forbruge, kan du:

 • Gentænke dit køb
  Har du virkelig brug for noget nyt? Eller kan du holde på kortet og spare miljøet for den ekstra udgift?
  Det vil i virkeligheden være det tiltag, der står i størst kontrast til Black Friday og som klimaet vil nyde ekstra godt af.
 • Investere i bæredygtighed
  Der er virksomheder, som tænker miljø og klima i deres forretning – og sådanne virksomheder vil vi gerne støtte!
  Det kan være, at de planter et træ for at balancere deres CO2-udledning eller de har gjort deres produktion økologisk/miljøvenlig. 
 • Donere og give til andre
  De fleste af os er ret privilegeret og er det egentlig ikke tid til at give tilbage? Er der en organisation, som du gerne vil støtte? Er der nogen i dit netværk, som du gerne vil give en hjælpende hånd til?
  Du kan også hjælpe naturen ved at gå og samle skrald op. Lav det til en hyggelig dag med familien eller venner og efterfølgende kan I støtte en lokal café og derved gøre to gode gerninger på en dag.

Vi har 3 fede løsninger til dig, der gerne vil gøre noget godt for andre:

1. Move United
Vi synes, at dette initiativ er så fint og vil meget gerne støtte op omkring at flere skal kende til dem. De har skabt en app, hvor synsnedsatte kan søge en gå-, løbe eller træningsmakker.
Du kan læse mere og finde deres app her

2. Snak Sammen af Rødekors
Her kan du blive frivillig og have telefonsnakke med voksne og ældre der føler sig ensomme. Det er ikke rådgivningsarbejde, men blot en samtale, der gør livet rarere for personen i den anden ende.
Du ansøge om at blive frivillig her

3. Tilmeld dig vores bootcamp eller køb klip til personlig træning. Vi donerer op til 20% til velgørenhed.
Foruden din opbakning til vores virksomhed, har vi valgt at støtte World Wide Fund for nature (WWF) ved at køb af klippekort til personlig træning eller hvis du tilmelder dig vores bootcamp.
Når Green Friday slutter, samler vi beløbet og donerer til WWF og vi har dig med i processen, så du ved, hvornår organisationen modtager beløbet.

Du kan købe personlig træning her og vi giver 20% på både 1, 5 og 10 klip. Vi vil også gerne give et tilbud på forløb –  og stadig donere 20%
Det må også købes som gave – det er jo ved at være tid til at tænke julegaver 😉
Skriv gerne i bemærkninger inden købet, at du ønsker at hjælpe os med at donere, så vi er sikre på din samtykke og vi holder dig opdateret på donationen. 

Ønsker du at tilmelde dig en af vores bootcamps, skriver du i bemærkninger inden betaling, at du ønsker, at vi donerer til WWF. På den måde har du karma-betalt early bird pris (1995,-) for din camp og støttet et godt formål sammen med os, da vi donerer de sidste 400,- til WWF.
Prisen for campen er 2395,- uden early bird tilbud. 

    Lad os sammen gøre jorden lidt federe, venligere og bæredygtig at bo på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *