Anmeldelser

Jenny Karruna

Jeg vil virkeligt anbefale Personlig Træning med Mads. Han er meget dygtig, god til at ændre sine træningsplaner til hvad som passer dagens form. Jeg var et rigtigt dårlig form og Mads var rigtigt dygtig til at udfordre mig både fysisk men også mit psyke og fik mig at klare ting som jeg ikke troede at jeg turde. Mads er også rigtigt alsidig og kan mange forskelle træningsformer – yoga, boksning, THX, kettlebells, vægter, elastikker og mange andre ting. Man keder sig aldrig!

Birgitte Storgaard

Den bedste træning , jeg nogensinde har oplevet. Super dygtige og professionelle trænere?

Anne Mette Minor

Fantastisk hård og udfordrende træning, både hos Agnete og Mads. Deres passion skinner igennem træningen og motiverer. Jeg er vild med at træne hos Corpi og anbefaler dem til alle.

Annika Surry

Corpi er fantastisk! Jeg har prøvet mange former for træning, men Corpi Styrke er noget af det bedste jeg har prøvet og er særdeles anbefalelsesværdigt. Det er seriøst, sjovt, udfordrende og ikke mindst hårdt på den gode måde. Agnete og Mads er fantastiske mennesker og yderst kompetente. MAX stjerner herfra ????

Heidi Kiss

Super kompetente og venlige unge trænere. De presser deltagerne til at blive en bedre version af sig selv. De har startet et genialt koncept i dejlige omgivelser.

Anton Storgaard

Mads og Agnete gør det virkelig godt. Elsker de mennesker, de har lært mig at træne, ikke for at forglemme hele vores familie set fra mit perspektiv, og har hjulpet mig med at tabe 50 kilo. De brænder for det og har knoklet for at komme hertil, og nu går det hele i gang. Held og lykke og på gensyn snart. Jeg kommer helt klart til flere af deres trænings sessioner!

Ole Kastrup

Startede for 18 mdr siden ifm. problemer med 2 prolapser i den nedre del af ryggen. Var efter få gange smertefri. ? Har derudover en gammel skulderskade som er minimeret pga. god intensiv træning. Kan helt klart anbefale Corpi’s underholdende holdtræning og deres smittende positive indstilling.

Magnus Lund

Mads Storgaard træner og underviser direkte fra hjertet. Han har stor passion for idræt, og hans træningsglæde er utroligt smittende. Han siger tingene som de er – en kvalitet der desværre er for sjælden i idræt – og gør det så du lærer noget om du er eliten eller det nye ansigt i centeret.
En mand der ved hvad han laver; jeg kan varmt anbefale ham!

Loraine Reul

Gode øvelser, godt humør på holdet, og man kan mærke kroppen bagefter på den gode måde.

Helene Linse Wilcken Larsen

Det er gode og kompetente instruktører, der altid er velforberedte og har et fantastisk humør.