Mød dine undervisere

Bag CORPI og konceptet Fundamental Movement er Mads Storgaard og Agnethe Vendel, der begge har mange års erfaring med træning og undervisning.

Agnethe Vendel

Agnethe’s hovedkompetencer og passion er Pilates, både matwork og på maskiner, styrketræning og mobilitet. Fra barnsben af er Agnethe blevet inspireret til en aktiv hverdag, hvor bevægelse og motion har været væsentlig; hun har en baggrund med bl.a. springgymnastik, ballet og håndbold.

Agnethe har arbejdet som performer indenfor dans og teater, mens hun sideløbende har uddannet sig til EREPS certificeret fitnessinstruktør og er godkendt af EHFA (Europe Active). I 2016 blev Agnethe også uddannet i Pilates Reformer.
I øjeblikket er Agnethe i gang med en Comprehensive Teacher Training fra BASI (Body Arts And Science International) og vil fremadrettet tilbyde træning i diverse Pilates maskiner samt Matwork.

Agnethe har massiv undervisningserfaring indenfor funktionel styrketræning, Pilates og dans gennem aftenskoler og klasser hos Senses. Agnethe er autodidakt personlig træner gennem sin erfaring og med sin uddannelse fra BASI.

Som underviser har Agnethe en professionel attitude og tilgang til sine klienter med et humoristisk twist til sin formidling. En af Agnethe’s styrker er improvisation og hun lader sig løbende inspirere af hvad hun oplever på egen krop og gennem træning af andre. Du vil opleve, at Agnethe arbejder ud fra at skabe et flow og progression for selve timen samt i længere træningsforløb.

Agnethe er som person hårdtarbejdende og meget ansvarsbevidst omkring sine klienter, sin rolle som underviser og formidler. Hun er videbegærlig og nysgerrig på et både fagligt og praktisk plan. I sin undervisning er hun kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis med teknik, klientens progression eller sin faglige viden. Hendes rolige attitude følges altid af et smil og selvom hun er mild af natur, så leverer hun en skarp og effektiv træning.

Mads Storgaard

Mads’ hovedkompetencer og passion er styrketræning, calisthenics og mobilitet. Derudover udvikler han løbende sin yogapraksis. Mads har en stor og varieret baggrund indenfor sport. Både fodbold, kampsport og løb har fyldt meget i hans barndom og teenage år.

Han har mere end 10 års erfaring med funktionel styrketræning og har indenfor de sidste par år især vendt sin kærlighed mod calisthenics samt mobilitets- og funktionel styrketræning.

De sidste 13 år har Mads løbende udviklet sin teoretiske og praktiske viden indenfor træning og undervisning. Startende fra idrætsefterskole og idrætslinje på gymnasiet, til Pædagoguddannelse med speciale i Sundhed, Krop og Bevægelse.

Senest har Mads afsluttet sin 1 års idrætslæreruddannelse på Paul Petersens Idrætsinstitut, hvor han først og fremmest er uddannet personlig træner, men også har tilegnet sig instruktørbeviser indenfor parkour, svømning, mountainbike og klatring.

Mads underviser i yoga, mobilitet, funktionel styrketræning og Calisthenics. Hans personlige træning bærer også præg fra disse elementer, så det fysiske udbytte bliver optimalt for dig.
Du vil i Mads finde en nærværende, kompetent og teoretisk velbegrundet underviser med højt humør, der tilbyder udfordrende og lærerig træning.